PAPAN KENYATAAN


.....

KOPERASI IKATAN

ASSALAMUALAIKUM

Dengan ini memohon semua warga ikatan yg menyertai koperasi ikatan yang belum membayar saham agar membayar saham anda sebelum 30 hb SEPTEMBER 2009...
perlu dijelaskan sepatutnya pembayaran saham berakhir 30 Jun 2009..tapi masih ramai yg belum menjelaskannya...
Dan yang mahu menyertai juga boleh mendaftar...yuran RM30...Saham RM100.
Banyak perancangan yg di mesyuarat kan pada malam raya ke2 tapi apabila ramai yang masih belum menjelaskan saham agak sukar untuk merealisasikannya...
Maka dengan itu semua patut amik berat dlam hal ni k.....
sesiapa yg mahu menjelaskan saham anda sila berhubung:
nurizah 019 4241000
naemah 019 4526709
naim 019 5796209

Aidilfitri 2009

Berakhirlah perayaan Aidilfitri 2009 di Lahar Minyak untuk tahun ni
Mohon dipanjangkan umur dengan penuh keberkatan agar dipertemukan kembali Ramadhan dan Syawal next year
Alhamdulillah raya kali ni sangat best
Super duper best i tell u
Tahun demi tahun, makin bertambah warga Ikatan
Next year, Insyaallah bertambah lagi
Which is good for us
It will turn out from good to better if we unite
Unite, unite and unite
Harus diingat kita tidak akan bersama beramai2 meriah macam ni kalau kita tak bersatu dalam keadaan harmoni
So, jaga lah ikatan silaturrahim yang kita ada ni sampai bila2
Kita mungkin takkan menghargai sesuatu sebelum kehilangannya
So hargai lah ikatan silaturrahim kita ni okay!
Aku tak banyak nak menaip hari ni, idea pun tak berapa nak mai
( aku xpandai menulis macam ayah aku ---- ayah aku pandai menulis ooo, romantik lagi..aku jumpak surat2 lama ayah hantar kat arwah mak masa mak sambung belajar kat kota london sana nun )
Aku rasa ayah sangat romantik..pastu sangat berkebolehan..blh jaga anak 7 org masa mak xdak kira satu pencapaian yang sangat hebat bagi aku
eh dah melalut pulak
mari kita layari gambar2 sepanjang aidilfitri 2009 kali ni
Ceh taip panjang2, rupanya banyak gambr2 berat sebelah sebelah keluarga aku saja
Gambar2 lain mungkin ada kat munick dan zaket..sebab depa photographer terbaru dalam pasaran keluarga kita

Awal pagi di rumah tok kesayangan..


Tak berapa nak awal pagi..bersiap2 tunggu yang lain bersiap nak p rumah ayah aku


Aksi mimik muka peringkat kebangsaan


Antara gambar Aidilfitri yang ada dalam kamera aku


The most wanted unta in the world.
Satu2nya unta yang boleh buat lawak dalam dunia ni


Mizi, Ozair si perokok ketegaaqqqq tegar



I tell uuu aaaaa.. sapa yang xmai rumah aku makan ni adalah tergolong dalam mereka2 yang rugi


Antara yang sempat merasai meatball bolognese spaghetti


Sambil2 tu dok mengutuk zaket.
Dua2 gambar ni zaket sorg ja tgh pulun


Ni la tukang masak bolognese spaghetti di atass tu..nama masakan pun bolognese..sebab tu kot dia jadi blogger la ni


psstttt...
Aku just nak tunjuk ni ja
Dalam kekalutan / keriuhan / keraian haruslah ada yang tewas / gugur rebah tergolek
Lumrah la tu


SUBJEK REBAH 1

SUBJEK REBAH 2


Ini raya pertama tu, awal lagi..tengahari lagi..
Dah tewas..


Ada lagi gambar2 Aidilfitri dalam FLICKR aku

Electronic Al-Quran

Zaman sekarang, mudah sangat nak beramal ibadat.
Mau xmau saja
So sebagai permulaan, dalam kita seharian melayari internet
marilah sama-sama kita mendengar bacaan Al-Quran..
Just klik logo Electronic Quran di sebelah ni..
Tak perlu download apa2..live streaming


- NAE -

Doakan Zaket

Zaket kini di tahan di wad Hospital Klang


Disahkan demam denggi

Suhu badan 39

Bacaan darah 78 ( paras normal 150 ke atas)

Doakan Zaket beransur pulih

Alfatihah

Tentang Blog

Salam semua. Blog ini diwujudkan sebagai tanda kasih kita sebagai Warga Ikatan Kasih Keluarga Haji Talib.
Blog ini juga merupakan medium perhubungan sesama kita bagi berkongsi cerita serta maklumat terkini yang berlaku di Ikatan Kasih.
Sebarang pertelingkahan / hasutan / gejala negatif adalah sama sekali DILARANG di sini.

- Admin -

Electronic Quran

Happy Birthday!

Salam Sini


ShoutMix chat widget