PAPAN KENYATAAN


.....

The Arrival : Muhammad Hamas Bin Mohd Nazri





Salam semua warga Ikatan Kasih, hari ni aku nak umumkan wife aku Natasha Mikyal telah selamat melahirkan anak kedua aku yakni putera pertama aku, Muhammad Hamas seberat 3.6kg pada 19 May jam 2110 baru-baru ini. Alhamdulillah :)

Muhammad Hamas
( Yang Terpuji, Yang Berani )

Family Day di Pantai Merdeka

Salam and hi all..
Dah lama sangat rasanya blog ni dipinggirkan, maklumla dah sibuk berFB.
I'm so addicted in Facebook..*mengaku dengan jujur

Well untuk terus tidak meminggirkan blog ni, aku kat sini nak update la sikit gambar2 di Pantai Merdeka hari tu.

So that mereka2 yang tak dapat hadir at least dapat berkongsi kegembiraan bersama.

Ketibaan

Ketibaan dif-dif kehormat mak2 datin bagai

Datuk sri dan tan sri sembang jutawan

Hmmm..

Acara bergambar masih di tahap suam2 kuku..masing2 kelaparan

Sebahagian dari lauk pauk

Restoran Tak Sabar Menanti

Lauk sedap

Kak Zi mempersembahkan lauk yang dimasak dengan penuh gilang gemilang

Dini bad mood

Tekun dan khusyuk

Jeling

Faiq

Sedap sungguh makan tengahari hari tu..

Cedok lauk

Bottled up!

Indah dapat tembikai

Dan bersambung ke acara disebelah malam plak..

Syahir Abdullah

















Antara barisan peny0kong




Pulun, gigih..bersemangat waja

Kecoh dah niiii

Ni lagiiii kecohhhhh

Pakngah dan pakcet dan nmpk stgh tu pakteh..blkg tu pengawal pantai

Pakngah..belakang tu hulubalang laut

Pakteh bercekak pinggang..pakndak tunggu turn org nk amik gmbq dia

Tengok..sungguh bersedia hehe

Serba sikit, aku cuak jgk nk amik gmbq paksu ni

Wa Lah pun kalah jgk

Ni la pemenang malam tu..menang nasib jaaa..hat lain semua tua2 dah blh la

Semua org have fun malam tu,..best!

Mummy Indah

Belon ayaq

Ni la tangkapan terbaik malam tu..Anis berjaya membawa pulang sebuah BMW X6 beserta wang tunai RM2.50

Kesimpulannya Family Day kali ni sangat berjaya dan happening..Thanx to penganjur dan mereka yang terlibat menjayakan Hari Keluarga Ikatan Kasih Keluarga Haji Talib kali ni.

* So far, dalam banyak2 entry, kali ni yang paling teruk nk upload..banyak gila gmbr..fuhh jenuh
kalau ada yg miss gmbr, bukak dalam NI

Tentang Blog

Salam semua. Blog ini diwujudkan sebagai tanda kasih kita sebagai Warga Ikatan Kasih Keluarga Haji Talib.
Blog ini juga merupakan medium perhubungan sesama kita bagi berkongsi cerita serta maklumat terkini yang berlaku di Ikatan Kasih.
Sebarang pertelingkahan / hasutan / gejala negatif adalah sama sekali DILARANG di sini.

- Admin -

Electronic Quran

Happy Birthday!

Salam Sini


ShoutMix chat widget