PAPAN KENYATAAN


.....

Selamat Ulangtahun Kelahiran


Esok hari ulangtahun kelahiran Tok.. 15hb Oktober.. syukur pada Allah s.w.t kerana panjangkan umur Tok sampai ke hari ini... Yang dekat, mungkin ada pelbagai cara nak meraikannya tetapi yang jauh.. sama2 lah kita panjatkan doa untuk Tok yang kita kasihi. Semoga Tok sihat, dipanjangkan umur dan diberkati Allah Taala senantiasa. Amin. Sayang Tok

Yayyy ada makan-makan!

Memang sedap, memang best!
Ahad baru2 ni Makcik Jue ada buat open house sket.
Seperti biasa, chef jemputan iaitu Chef Natasha menyediakan Spaghetti Meatball Bolognese.
Dan beliau turut bercadang untuk copyright nama spaghetti tu ke nama Spaghetti De'amor Natasha.
Menu berikutnya adalah :
- Laksam Yang Sangat Sedap Sehingga Membuatkan Korang Tambah 4 Kali On The Spot.
- Roti Jala dan Kari Ayam Terlazat
- dan pelbagai lagi.

Tak mau cerita banyak, usha gambaq2 ni sudah

Indah baru sampai, teroih buat kalut

Ciknan la tukang pengasuh sepanjang zaman

Peekabooooo!

Chef jemputan dari Taman Anggerik

Kesedapan jelas terlihat.

Amira tengah potong kacang panjang, untuk makan dengan laksam.

Aliff & Syaza

Pemakan tegar spaghetti. Dulu kita kecik2, apa tu spaghetti pun xtau noo..apatah lagi nak makan. Mee kuning tu tau laaaa

Ikhwan kata dia xsabaq nak ada anak sendiri hasil dari pernikahan yang sah di sisi agama.
Saya masih menanti kata putus mama dan ayah.
Saya setia menanti..demikian hasil temuramah dengan beliau

Ni sebelum kawan2 makcik ju, kawan2 amira mai

Faseha tambah banyak, pastu makan senyap2 tepi akuarium

Nampak pinggan kecik tu, tu bukan untuk dia..Dia makan hat nu bekas makanan yang besaq nuu..

Bila dah kantoi, dia kata tu untuk Ikmal plak

Amira anak mama. The Gedik Girls adalah satu group yang ditubuhkan oleh Amira di sekolah, demikian kata2 dari Ikhwan

Menu utama, Laksam, Spaghetti, Roti Jala

Awek Ikhwan pun turut serta.
Di sebelah awek Ikhwan tu masih available

Paksu yang tewas

Aku steady ja..sapa kata aku terlena and mengeroh depan tetamu ramai2?


Ada lagi gambar2 dalam NI

* Banyak gmbar2 dalam ni Ikhwan yang amik

Tentang Blog

Salam semua. Blog ini diwujudkan sebagai tanda kasih kita sebagai Warga Ikatan Kasih Keluarga Haji Talib.
Blog ini juga merupakan medium perhubungan sesama kita bagi berkongsi cerita serta maklumat terkini yang berlaku di Ikatan Kasih.
Sebarang pertelingkahan / hasutan / gejala negatif adalah sama sekali DILARANG di sini.

- Admin -

Electronic Quran

Happy Birthday!

Salam Sini


ShoutMix chat widget